• برنامه ها
  • بازی ها
  • تم ها
  • ویدیو ها
  • موزیک ها
  • بکگراند ها
  • گالری عکس
  • اس ام اس
  • اخبار
  • برسی جدولی
  • برسی تخصصی
  • قیمت گوشی
اخبار جدید
پیامک جدید
حامی
تبلیغات

جعبه ابزار موبايلي

دسته : اخبار در تاريخ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ (1971 بار خوانده شده)

در دنیای امروز، تلفن همراه فقط یک وسیله ارتباطی نیست. کاربران گوشی‌های هوشمند همه روزه از انواع نرم‌افزارها استفاده می‌کنند.

 

از انواع بازی‌های سرگرم‌کننده و مهیج گرفته تا ماشین‌حساب‌های مهندسی و.... اما در این مطلب، می‌خواهیم به آنهایی که در زمینه IT مشغول کار هستند، نرم‌افزارهایی را معرفی کنیم تا بسیاری از کارهای خود را به وسیله گوشی‌هایشان انجام دهند و در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنند.



گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، هدف بلندمدت بسیاری از جنبه‌های IT برای توسعه نرم‌افزار به‌حساب می‌آید و آینده درخشانی برای آنها پیش‌بینی می‌شود.

با افزایش قدرت گوشی‌ها و اضافه شدن ویژگی‌های قدرتمند به آنها، چنین چشم‌اندازی دور از انتظار نیست؛ به گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2017، 50درصد سرویس‌های سطح پایین و عملیات یک Help Desk، در شرکت‌های بزرگ با استفاده از گوشی‌های همراه صورت ‌گیرد.

بیشتر این نرم‌افزارها برای سیستم عامل iOS طراحی شده است و روی گوشی آیفون و تبلت آیپد، بخوبی عمل می‌کند. بعضی از آنها نسخه اندرویدی نیز دارد و تعداد کمی‌ نیز برای سیستم عامل بلک‌بری نوشته شده است.

در واقع صفحه نمایش بزرگ و اکوسیستم قدرتمند برنامه‌های تحت شبکه اپل، باعث شده است که بسیاری از متخصصان شبکه، کار با برنامه‌های آیپد را به لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌های شخصی ترجیح دهند.

اندروید نیز بعد از iOS، می‌تواند انتخاب مناسبی باشد و بتدریج در این زمینه یکی از رقیبان iOS خواهد بود.

شاید اسم برنامه Crash Plan را قبلا شنیده باشید و حتی برای بک‌آپ فایل‌ها از آن استفاده کرده باشید، اما آیا می‌دانید که می‌توانید با این برنامه فایل‌ها را از هر نقطه‌ای به صورت امن انتقال دهید؟ این برنامه روی تبلت، لپ‌تاپ و رایانه شخصی قابل اجراست و برای سیستم‌های عامل iOS، اندروید و ویندوز فون به صورت مجانی موجود است.

با استفاده از این برنامه، شما می‌توانید فایل‌هایی را که از آن بک‌آپ گرفته‌اید همزمان به صورت امن دانلود کنید.

با این که بلک‌بری، به دلیل امنیت و قابلیت‌های پست الکترونیک آن، یکی از سیستم‌های عامل محبوب است، اما توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و متخصصان IT به خاطر صفحه کوچک گوشی و نداشتن صفحه نمایش لمسی (بجز چند نمونه اخیر)، توجه زیادی به این سیستم عامل ندارند.

بعلاوه نرم‌افزارهای کمی‌ برای آن وجود دارد و به روز شدنش به اندازه سیستم‌های عامل دیگر نیست. با این حال نرم‌افزارهایی برای دسترسی RDP، نظارت و مدیریت سرورها و ارتباط از طریق SSH برای این سیستم عامل نوشته شده است.

دسترسی از راه دور، یکی از ابزار‌های مهم متخصصان IT است؛ زیرا به آنها اجازه می‌دهد از راه دور مدیریت، نظارت و رفع اشکال کنند.

شرکت CenterBeam، در این زمینه برنامه‌های پرکاربردی نوشته است که از ميان آنها می‌توان به Bomgar و Citrix اشاره کرد که روی سیستم‌های عامل ویندوز، iOS و اندروید کار می‌کند و هر دو مجانی است. برنامه Bomgar ویژگی‌های جالبی را در اختیار Help Desk‌ها می‌گذارد.

برای مثال فرض کنید برای یکی از کارمندان شرکت یک مشکل رایانه‌ای به وجود می‌آید و یکی از مسوولان بخش فنی باید آن را حل کند.

با استفاده از این برنامه او می‌تواند به صورت امن با وی چت کند، مرورگر اینترنت وی را کنترل و مشاهده کند و تصاویری را که کارمند از صفحه خود می‌گیرد ببیند و به این صورت رفع اشکال از راه دور را براحتی انجام دهد.

AccessToGo یک نرم‌افزار مجانی از شرکت Ericom Software است که ظرفيت‌هاي زیاد و پرکاربردی را در اختیار شما قرار می‌دهد و روی سیستم‌های عامل iOS و اندروید کار می‌کند. این نرم‌افزار قدرتمند، یکی از سریع‌ترین نرم‌افزارها برای دسترسی از راه دور و RDP است.

از ویژگی‌های این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: دسترسی از راه دور RDP به ویندوز و برنامه‌های در حال اجرا از طریق ترمینال سرور یا RDS. دسترسی از راه دور RDP به دسکتاپ‌های مجازی روی پلتفرم‌هایی مانند Microsoft Hyper-V، VMware ESX و بسیاری دیگر.

این نرم‌افزار در مقایسه با نمونه‌های مشابه، 90 درصد کمتر از پهنای باند استفاده می‌کند.

توجه داشته باشید که برای برقراری ارتباط از طریق این برنامه، باید نرم‌افزار Blaze Server از همین شرکت را روی رایانه مقصد نصب کنید.

مدیریت مجازی‌سازی در موبایل نیز یک مبحث پرطرفدار است. بسیاری از ارائه‌کنندگان سرویس‌های ابری، برنامه مدیریتی خود را برای موبایل نیز ارائه می‌کنند. برای مثال اگر از Amazon EC2 استفاده می‌کنید، نرم‌افزار Decaf EC2 Client، گزینه مناسبی برای مدیریت منابع از راه دور است.

این نرم‌افزار که برای سیستم‌های عامل اندروید و iOS طراحی شده است مجانی بوده و به‌وسیله آن می‌توانید فعالیت پردازشگرها، دیسک‌ها و منابع شبکه را نظارت کنید.

برای مدیریت ماشین‌های مجازی نیز نرم‌افزارهای قدرتمندی تولید شده است که می‌توان از این میان به VMware vSphere Client و iVMControl اشاره کرد که برای سیستم‌های عامل iOS و اندروید نوشته شده است.

با استفاده از این نرم‌افزار‌ها می‌توانید بر عملکرد ماشین‌های مجازی نظارت داشته باشید و آنها را خاموش یا روشن کنید.

مدیریت اکتیو دایرکتوری نیز از نیازهای متخصصان IT است که برای پاسخگویی به این نیاز 2 نرم‌افزار ActiveDir Manager (برای کاربران اندروید) و AD Helpdesk (برای کاربران iOS) را به شما معرفی می‌کنیم که امکانات اولیه و ضروری اکتیو دایرکتوری، مانند تغییر خصوصیات کاربران و رایانه‌ها را در اختيارتان قرار می‌دهد.

نرم‌افزار
Network Utility Pro برای سیستم عامل iOS، ابزار لازم برای عیب‌یابی و به‌دست آوردن اطلاعات شبکه را برای مدیران شبکه فراهم می‌کند. این ابزار شامل Ping،‌TCP/IP Port Scan، GeoIP leekup و اطلاعات آدرس‌های IP می‌شود.

این نرم‌افزارها تنها بخشی از ده‌ها نرم‌افزار پرکاربرد برای متخصصان IT است و اگر این نرم‌افزارها نیازهای شما را برآورده نمی‌کند، احتمالا با کمی‌جستجو، نرم‌افزار مطلوب خود را خواهید یافت حتی در بسیاری اوقات استفاده از پورتال اینترنتی یک نرم‌افزار با استفاده از مرورگر گوشی همراه کفایت می‌کند.

با افزایش توانایی‌های گوشی‌های هوشمند، کاربران خواستار ارائه همان ابزار‌هایی هستند که در رایانه شخصی از آنها استفاده می‌کنند.

در واقع امروزه دیگر نرم‌افزارهای گوشی‌های هوشمند را نباید دست‌کم گرفت و آنها را ناقص تلقی کرد بلکه بسیاری از آنها به تنهایی یک نرم‌افزار قدرتمند، مستقل و کاربردی به حساب می‌آید و چه بسا در آینده‌ای نزدیک ما را از رایانه‌های شخصی بی‌نیاز کند.

منبع: ایستنا

برچسب‌ها: موبایل   هوشمند   تلفن   همراه   تبلت  
سایر خبرها
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - تخفیف ویژه مودم‌های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز پدر
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - جدال برترین‌ها؛ مقایسه کامل «گلکسی اس4» و «اچ‌تی‌سی وان»
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - آغار عرضه Ascend P2 و Ascend Mate هواوی به بازار خاورمیانه
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس تبریک ولادت امام جواد(ع)
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - لومیا 925 نوکیا دارای 6 عنصر لنز دوربین است!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - نوکیا لومیا 925؛ رونمایی از ویندوزفون آلومینیومی با دوربین هوشمندتر!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اکسپریا ZR؛ رونمایی از برادر کوچکتر غول اندرویدی سونی!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس ویژه لیلة الرغائب
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس خنده دار اردیبهشت 92
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - مدل ضدآب Galaxy S4 به‌زودی عرضه میشود
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - سیستم‌عامل گوشی‌های اکسپریا به‌روز می‌شود
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - Google Now یک رقیب جدی برای Siri اپل
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - نگاهی به آینده: گلکسی نوت 3
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - M4: تلفن میان رده اچ تی سی با دوربین اولترا پیکسل
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - آیا این تصویر تلفن لومیا 950 نوکیا است؟
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - رونمایی از HTC First، عرضه اختصاصی توسط AT&T با قیمت ۹۹ دلار
۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - جزئیات آیفون 6 اپل منتشر شد
۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - عرضه Galaxy S IV سامسونگ تا 10 روز دیگر در 6 مدل
۱۵ اسفند ۱۳۹۱ - اس ام اس خنده دار اسفند 91 سری سوم
۱۵ اسفند ۱۳۹۱ - لو رفتن مشخصات و سبک طراحی احتمالی گلکسی اس چهارم در توییتر
 
بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
ارسال نظر
شرایط نظر*
همه‌ی نظرها نیاز به تایید مدیر سایت دارند
عنوان*
_CM_USER*
_CM_EMAIL*
_CM_URL*
پیام*
کد تایید*
{۷} + {۰} = ?  
نتیجه این عبارت را وارد کنید
حداکثر تعداد تلاش برای ارسال: 3 مرتبه