• برنامه ها
  • بازی ها
  • تم ها
  • ویدیو ها
  • موزیک ها
  • بکگراند ها
  • گالری عکس
  • اس ام اس
  • اخبار
  • برسی جدولی
  • برسی تخصصی
  • قیمت گوشی
اخبار جدید
پیامک جدید
حامی
تبلیغات

10 قابلیت جذاب تلفن های همراه اندروید که در آیفون وجود ندارند

دسته : اخبار در تاريخ ۲۷ آذر ۱۳۹۰ (1864 بار خوانده شده)

ما هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس را دوست داریم اما طبیعت باز بودن اندروید باعث شده، کاربر بتواند تغییرات مختلف را برروی تلفن یا تبلت اش اعمال کند. در ادامه لیستی از بهترین قابلیت های اندروید که در آیفون وجود ندارد را جمع آوری کرده ایم. در این مقاله همه اموری که می توان از طریق آنها امکانات بیشتری به این دو سیستم عامل اضافه کرد در نظر گرفته شده است. یعنی امکاناتی که پس از "جیل برک" کردن یا روت کردن سیستم عامل اضافه می شوند نیز در نظر گرفته شده اند. هیچ کدام از امکاناتی که در ادامه آمده است حتی پس از جیل برک کردن و یا ویرایش فایل های سیستمی، در آیفون وجود ندارند.



10. کی بردهای جایگزین

swiftkeyبرای اندروید کی بردهای بی نظیری مانند Swiftkey تا Swype وجود دارد. SwiftKey، عبارت در حال تایپ را براساس متونی که پیش تر در SMS، Email و غیره استفاده کرده اید، پیش بینی کرده و به شما پیشنهاد می دهد. علاوه بر این کی بردهای متنوع دیگری نیز برای اندروید وجود دارد. تایپ کردن با کی برد کوچک تلفن ها خوشاید نیست و وجود کی بردهای متفاوت باعث بهبود تایپ کردن می شوند. برای آیفون نیز کی بردهای ثانویه وجود دارد، اما این کی بردها معمولا بصورت یک نرم افزار جداگانه کار می کنند و بعضا برای وارد کردن متن مجبورید پس از تایپ کردن عبارت مورد نظر، آن را کپی نموده و در جایی که به آن نیاز دارید منتقل کنید. دلیل این موضوع نیز عدم سطح دسترسی سیستمی نرم افزارها در iOS است.

9. اتوماسیون

androidautomationیکی از قوی ترین و کاربردی ترین نرم افزار اندروید، Tasker است. این نرم افزار تلفن شما را به ابرفون تبدیل می کند. با Tasker می توانید تنظیمات سیستم را براساس موقعیت، زمان در روز و شرایط دیگر، برای نرم افزارهای مختلف فعال و غیرفعال کنید. به عنوان مثال می توانید به تلفن تان بگوید یک برنامه خاص در زمانی که خارج از خانه هستید از GPS یا Wi-Fi استفاده کند. یا می توانید تعریف کنید که از ساعت 11:00 شب تا 8:00 صبح صدای تلفن شما قطع شود. Tasker قابلیت هایی را در اختیار کاربران اندرویدی قرار می دهد که نمی توان در هیچ کدام از سیستم عامل های دیگر تجربه کرد.


8. صفحه اصلی سفارشی

هرچند کاربران آیفون های جیلبرک شده می توانند صفحه اصلی خود را کمی سفارشی کنند اما هرگز نمی توانند امکانات کاربران اندروید برای سفارشی کردن صفحه اصلی را داشته باشند. نرم افزارهای مختلفی برای اضافه کردن قابلیت های بسیار دلچسب به صفحه اصلی اندروید وجود دارند. با این نرم افزارها می توان میانبر و اشارت (Gestures) جدید به صفحه اصلی اضافه کرد و یا تنظیمات سیستمی را برای افزایش سرعت گوشی های قدیمی اعمال نمود. تفاوتی نمی کند که کاربران اندروید از نرم افزار فوق العاده سریع LauncherPro و یا نرم افزار فوق حرفه ای ADWLauncher استفاده کنند، به هر حال با نصب هر کدام از این دو نرم افزار هزاران قابلیت جدید برای سفارشی کردن صفحه اصلی اضافه می شود.

7. ویجت (Widget)

astridwidgetهرچند ویجت ها فضا اشغال می کنند اما بدون شک انجام بسیاری از امور را ساده تر می کنند. کاربران اندروید می توانند گزارش آب و هوا، تقویم، اخبار روز و بسیاری مورد دیگر را برروی صفحه اصلی قرار دهند. یکی از مهترین ویجت هایی که می توان برروی صفحه اصلی اندروید قرار داد لیست امور روزانه (to-do list) است. به این ترتیب هر بار که تلفن خود را روشن می کنید لیست امور روزانه جلوی چشم شماست. اگر آیفون را جیلبرک کنید می توانید یک نرم افزار مشابه ویجت نصب کنید اما ویجت ها تنها برروی صفحه Lock Screen قرار می گیرند.

6. حافظه و باتری جداشدنی

SD Cardاین قابلیت ارتباطی به سیستم عامل اندروید ندارد اما جزء طبیعت تلفن های اندرویدی است که امکان ارتقاء، تعویض باتری و حافظه SD را به کاربر می دهد. در آیفون اگر قصد افزایش حافظه ذخیره سازی را داشته باشید هیچ شانسی جز خرید یک گوشی با حافظه بالاتر ندارید. اما اکثر تلفن های اندرویدی از پورت MicroSD پشتیبانی می کنند و کاربر هر زمان که بخواهد می توانند یک کارت حافظه به گوشی خود اضافه کند. اگر باتری تلفن اندرویدی خراب شود به راحتی می توان آن را تعویض کرد اما در آیفون می بایست تلفن را به یکی از نمایندگی های مجاز تحویل داد. کاربران اندروید می توانند باطری یدکی داشته باشند تصور کنید قصد یک سفر طولانی را دارید که در بین مسیر امکان شارژ تلفن خود را نیز ندارید در این صورت می توانید یک باتری یدکی همراه خود داشته باشید و هر زمان که شارژ باتری تلفن اندرویدیتان رو به اتمام بود از باتری جدید استفاده کنید اما در آیفون این امکان وجود ندارد.

5. نصب ساده و بی دردسر نرم افزار

installmarketنصب نرم افزار از طریق App Store اپل و یا Cydia اصلا راحت نیست. دانلود و نصب نرم افزار در گوشی های جیلبرک شده واقعا مشکل است. در آیفون های معمولی نیز وقتی نرم افزار دانلود می شود نمی توانید آن را برای ابزار دیگری ارسال کنید. اما با وجود نسخه جدید اندروید مارکت و مارکت های دیگر، دانلود و نصب نرم افزار بسیار ساده شده است. با فشار یک دکمه می توانید نرم افزار مورد نظر خود را دریافت و نصب کنید. نرم افزارهای اندروید را از طریق Wi-Fi و یا Bluetooth نیز می توانید دریافت و نصب کنید.

4. رام های متفرقه (Custom ROMs)

romاز آنجایی که کل سیستم عامل اندروید بصورت متن باز (Open Source) عرضه می شود، مردم می توانند کدهای سیستم عامل را تغییر داده و سیستم عامل را آنطور که دوست دارند تغییر دهند. سپس می توان سیستم عامل ویرایش شده را در قالب یک ROM جدید برروی تلفن نصب کرد. در حال حاضر گروه های مختلف برنامه نویسی وجود دارند که ROM های جذاب و سفارشی را برای تلفن های مختلف اندرویدی عرضه می کنند. در برخی از نسخه های ویرایش شده اندروید، سرعت اجرای برنامه ها و برخی از مشکلات نسخه اصلی رفع شده است.

3. کنترل کامل تلفن از طریق کامپیوتر

airdroidنرم افزارهای مختلفی برای اندورید وجود دارد که امکان کنترل تلفن از طریق کامپیوتر را ممکن می سازند. از طریق این نرم افزارها می توانید پیام کوتاه ارسال کنید، کانتکت های خود را مرتب کنید، موزیک و یا ویدیو پخش کنید و به دیگر امکانات تلفن خود دسترسی داشته باشید. تلفن های سامسونگ بصورت پیش فرض نرم افزار Kies air را برای این کار دارند اما نرم افزار مجانی AirDroid نیز برای این کار وجود دارد. در آیفون نیز می توان از طریق VNC به آیفون وصل شد اما این روش به هیچ به خوبی نرم افزارهای نام برده شده در اندروید عمل نمی کند.

2. پشتیبانی از Flash

flashmarketفایل های فلش همه جای وب وجود دارند، بدون داشتن پلاگین Adobe Flash بخشی از وب قابل مشاهده نخواهد بود، براش مشاهده فایل های ویدیویی فلش در مرورگر نیز به Flash نیاز دارید. برخی از وب سایت های دنیا کلا با فلش ساخته شده اند و اگر فلش نداشته باشید نمی توانید آنها را مشاهده کنید. بسیاری از بازی های آنلاین با فلش ساخته شده اند. اپل از فلش پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل در آیفون و آیپد نمی توان به هیچ کدام از محتوای فلش دسترسی داشت. اما در اندروید به راحتی می توان نرم افزار فلش را نصب نمود.

1. یکپارچگی واقعی نرم افزارها

gvintegrationهرچند به زودی نرم افزار Google Voice برای آیفون نیز عرضه خواهد شد اما تجربه آن در آیفون هرگز مشابه اندروید نخواهد بود. تمام نرم افزارهای متفرقه آیفون همیشه شما را به شمارگیر اصلی ارجاع می دهند به همین دلیل حتی اگر از Google Voice استفاده کنید باز هم برای شماره گیری به شمارگیر اصلی گوشی ارجاع داده می شوید. در اندروید، نرم افزاری مانند Google Voice کاملا با سیستم عامل یکپارچه می شود. اگر بخواهید با Google Voice تماس بگیرید، تمام تماس های شما از طریق این نرم افزار انجام خواهد شد. اگر برروی یک شماره تلفن در مرورگر و یا Google Map کلیک کنید، بصورت خودکار Google Voice شماره گیری می کند. این موضوع در مورد ارسال پیغام کوتاه و یا صندوق پست صوتی و دیگر امکانات سیستم عامل وجود دارد. حتی می توان یک مرورگر دیگر را بجای مرورگر پیش فرض اندروید استفاده کرد. در این صورت هر زمان که آدرس اینترنتی فراخوانده می شود مرورگر پیش فرض اجر می شود. اما در آیفون به دلیل بسته بودن سیستم عامل نمی توان قابلیت های پیش فرض آن را بصورت کامل با دیگری جایگزین کرد.

ما آیفون را دوست داریم اما از دست کاری کردن و سفارشی کردن تلفن را نیز دوست داریم. اندروید این امکان را راحتر و بهتر در اختیار کاربر قرار می دهد. مواردی که در این مقاله ذکر شد تنها بخشی از امکانات و قابلیت های اندروید بود. اما مطمئنا این موارد جزء مهمترین برتری های اندروید نسبت به آیفون به حساب می آیند. اگر شما قابلیت های مهمتری را در هر کدام از این دو سیستم عامل می شناسید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

منبع: جی اس ام

برچسب‌ها: آیفون   اندروید   آندرویید  
سایر خبرها
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - تخفیف ویژه مودم‌های وایمکس ایرانسل به مناسبت روز پدر
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - جدال برترین‌ها؛ مقایسه کامل «گلکسی اس4» و «اچ‌تی‌سی وان»
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - آغار عرضه Ascend P2 و Ascend Mate هواوی به بازار خاورمیانه
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس تبریک ولادت امام جواد(ع)
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - لومیا 925 نوکیا دارای 6 عنصر لنز دوربین است!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - نوکیا لومیا 925؛ رونمایی از ویندوزفون آلومینیومی با دوربین هوشمندتر!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اکسپریا ZR؛ رونمایی از برادر کوچکتر غول اندرویدی سونی!
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس ویژه لیلة الرغائب
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - اس ام اس خنده دار اردیبهشت 92
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - مدل ضدآب Galaxy S4 به‌زودی عرضه میشود
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - سیستم‌عامل گوشی‌های اکسپریا به‌روز می‌شود
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - Google Now یک رقیب جدی برای Siri اپل
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - نگاهی به آینده: گلکسی نوت 3
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - M4: تلفن میان رده اچ تی سی با دوربین اولترا پیکسل
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - آیا این تصویر تلفن لومیا 950 نوکیا است؟
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - رونمایی از HTC First، عرضه اختصاصی توسط AT&T با قیمت ۹۹ دلار
۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - جزئیات آیفون 6 اپل منتشر شد
۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - عرضه Galaxy S IV سامسونگ تا 10 روز دیگر در 6 مدل
۱۵ اسفند ۱۳۹۱ - اس ام اس خنده دار اسفند 91 سری سوم
۱۵ اسفند ۱۳۹۱ - لو رفتن مشخصات و سبک طراحی احتمالی گلکسی اس چهارم در توییتر
 
بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم
ارسال نظر
شرایط نظر*
همه‌ی نظرها نیاز به تایید مدیر سایت دارند
عنوان*
_CM_USER*
_CM_EMAIL*
_CM_URL*
پیام*
کد تایید*
{۳} + {۰} = ?  
نتیجه این عبارت را وارد کنید
حداکثر تعداد تلاش برای ارسال: 3 مرتبه